ASSA ABLOY ♥ veldrijden

De liefde voor het veldrijden is er altijd al geweest. Maar dit seizoen maken ASSA ABLOY Entrance Systems, ASSA ABLOY Opening Solutions en ASSA ABLOY Global Solutions er wel iets heel speciaals van … Om onze naam nog meer in beeld te krijgen en het grote publiek nieuwsgierig te maken, hebben we samen een Main Partnership afgesloten met Flanders Classic. Daardoor is ASSA ABLOY nu hoofdpartner voor alle Superprestige-crossen en twee Wereldbeker-ritten in 2021-2022. Een mooie overeenkomst die beslist wat stof – en modder – zal doen opwaaien.

Tijdens de wedstrijden zal ASSA ABLOY uitgroeien tot een vertrouwd gezicht want de visibiliteit is maximaal. Zo kunnen renners en kijkers kennismaken met een uit de kluiten gewassen ASSA ABLOY-opblaasboog, zijn er twee Herasdoeken in tv-view, is er 25 meter finishboarding en maar liefst 150 meter aan spandoeken. Bovendien zal je niet naast het ASSA ABLOY-logo kunnen kijken … Op de interviewbackdrop, de podiumbackdrop, de start- en finishboog, de led-boardings op het parcours,  de tickets, de event websites, de printcampagne: ons logo is alom tegenwoordig.

10/09/2021 | Persbericht

ASSA ABLOY trapt veldritseizoen af met Main Partnership

Het nieuwe cyclocross-seizoen schiet binnenkort uit de startblokken. En net als vorig jaar tekent ASSA ABLOY present. Dit keer niet voor enkele wedstrijden, maar met een volledig partnership voor alle Superprestige-crossen en twee Wereldbeker-ritten in 2021-2022. Een mooie overeenkomst met Flanders Classic die beslist wat stof – en modder – zal doen opwaaien.

Lees hier het volledige persbericht