Moderniseren van automatische deuren

/AAES/BE/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/applications/automatic-doors/images/modernize-an-automatic-door-entrance.jpg

Automatische deuren ontvangen uw bezoek, beveiligen het pand en zorgen voor een goed binnenklimaat. Modernisering & upgrades voor deze deuren zijn ontwikkeld voor een verdere verbetering van de beveiliging, veiligheid, uitstraling en duurzaamheid.

Beveiliging en inbraakwerendheid, in combinatie met de beste uiterlijke kenmerken zijn zeer belangrijke factoren voor automatische deuren in de detailhandel. Wij bieden moderniseringskits om te beantwoorden aan deze behoeften.

Met de installatie van een moderniseringskit is het gebruik van een rolluik buiten de openingstijden niet meer nodig. Hierdoor blijft uw etalage ook zichtbaar buiten de openingstijden. Als uitbreiding van de veiligheid en het gemak van de deur bieden we moderne automatiseringsoplossingen om onnodige openingstijden te verminderen en botsingen te voorkomen. Verbeterde afdichtingen en borstels verbeteren de luchtdichtheid en duurzaamheid van uw schuifdeuren.