De Lijn blijft investeren in de vernieuwing van haar stelplaatsen

Na ons voorgaande succesvolle project voor de stelplaatsen van De Lijn in Brugge, Zomergem en Overijse (“Cluster 1”) heeft ASSA ABLOY Entrance Systems opnieuw het vertrouwen gekregen om ook het 2de gedeelte van dit renovatieproces (“Cluster 2”) te doen.

“Cluster 2” handelt over de stelplaatsen in:

  • Sint-Niklaas
  • Leuven
  • Hasselt

Ook cluster 2 verliep via een tijdelijke vereniging (TV Securant) waarin verschillende partijen participeerden (aannemer Democo, facility management bedrijf ENGIE Cofely en een private investeerder). De TV Securant bepaalde volledig autonoom welke installaties zouden worden aangekocht en dit rekening houdend met hun verantwoordelijkheid gedurende 20 jaar. Voor een maximale beschikbaarheid van de installaties heeft De Lijn zeer concrete afspraken opgesteld (d.m.v. SLA’s waarin ondermeer reactietijden zijn opgenomen).

Na verloop van de periode van 20 jaar worden de poorten opnieuw aan De Lijn overgedragen waarbij er wordt vanuit gegaan dat de installaties volledig intact zijn en nog steeds een goede werking garanderen. Het pro-actieve serviceprogramma van ASSA ABLOY Entrance Systems komt hier voor de volle 100% aan tegemoet.

Gezien de verantwoordelijkheid van TV Securant voor deze installaties gedurende meerdere jaren hebben de troeven van ASSA ABLOY Entrance Systems – meer bepaald kwalitatieve producten gecombineerd met een snelle én efficiënte serviceverlening over gans België – de doorslag gegeven bij de gunning van dit dossier aan ASSA ABLOY Entrance Systems.