ASSA ABLOY plaatst 30 sectionale poorten op prestigeproject The Boatshed in Goes

The Boatshed in de haven van het Nederlandse Goes is een uniek project waar watersport, horeca en dienstverlening elkaar vinden. Voor de bouw van dit gloednieuwe bedrijvencentrum – een echt huzarenstukje - werd onder meer aangeklopt bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Zij plaatsten maar liefst 30 industriële sectionale poorten, waaronder 10 poorten met volledig beglazing.

Nieuw bedrijvenpark

The Boatshed verenigt watergebonden activiteiten en exclusieve bootunits met een evenementenruimte, een horecagelegenheid met panoramaterras, een kantoorunit en meerdere KMO-units. Voor de bouw van dit nieuwe bedrijvenpark aan de Oosterschelde sloegen Altez Industriebouw, studiebureau Willems en architect RoosRos de handen in elkaar. Ze werkten een concept uit waarbij de hele site op heipalen is uitgevoerd. De constructie, die tegen de waterkant aanleunt, is opgebouwd uit staal, gecombineerd met prefab beton en sandwichpanelen met houtmotief. Het ontwerp en de ronde beglazing van de evenementenruimte en horecazaak zijn de paradepaardjes van dit project.

Sectionale poorten met beglazing

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een uitgebreid gamma van industriële sectionale poorten. Voor het prestigeproject The Boatshed leverde en plaatst het bedrijf niet minder dan 30 sectionale poorten, waaronder 10 met beglazing. De panelen van deze ASSA ABLOY OH1042FG poorten zijn voorzien van een volledige beglazing. Dit zorgt er voor dat ze enorm veel licht binnenlaten én het maakt ze erg aantrekkelijk. Deze poorten zijn dan ook ontworpen voor toepassingen die veel daglicht vragen of waarbij design en esthetiek een belangrijke rol spelen. Bovendien werd voor dit project het beslag van de poorten volledig gepoedercoat. Dat resulteert in een modern, aantrekkelijk en uniek resultaat.

100% veilig en betrouwbaar

In de ASSA ABLOY OH1042FG poort met volledige beglazing schuilt ook een knap staaltje vakmanschap. Deze poort voldoet aan alle operationele en veiligheidsvereisten van de Europese Richtlijnen en van de normen van het Europese Comité voor Normalisatie (CEN). De OH1042FG is dus niet alleen een moderne en aantrekkelijke industriële poort, maar is ook 100% veilig en betrouwbaar. Bovendien heeft deze poort ook nog eens een bijzonder lange levensduur. Logisch, dat de keuze voor dit project wederom op ASSA ABLOY Entrance Systems viel.