Megadoor Vliegtuighangaarpoorten
Think Big. Think Megadoor.

Megadoors kunnen in onbeperkte afmetingen worden gebouwd

Megadoor shipyard BEA port
Megadoor F22 shelter aviation
Megadoor Mining door

Bent u op zoek naar Megadoor producten?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het merk Megadoor maakt al een tijdje deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems en u kunt er zeker van zijn dat u de verticaal openende poorten van PVC-weefsel vindt die u zoekt, of het nu voor vliegtuighangars, scheepswerven, mijnbouw of andere grote openingen is.

Als u buitengewone toegangsbehoeften heeft, zal een ASSA ABLOY Megadoor oplossing u helpen. Ze geeft architecten en ingenieurs de flexibiliteit om echt functionele structuren te bouwen die voldoen aan de eisen van de eindgebruiker. Wij ondersteunen u van het ontwerp tot en met de afgewerkte constructie.

Poorten voor mijnbouw en zware industrie

Zorgen voor een veilige toegang voor de gigantische kiepwagens die in de mijnindustrie worden gebruikt.

Voordelen van ASSA ABLOY Megadoor

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt tal van voordelen, die allemaal tot doel hebben om u efficiënter en productiever te laten werken. Onze wereldwijde organisatie staat altijd klaar om u te ondersteunen - vanaf het eerste ontwerp en de bouw tot het garanderen van een lange levensduur van de poort.

Onze erfenis

De eerste Megadoor verticaal openende poort van PVC-weefsel werd in 1973 ontwikkeld voor de bosbouw, waar vooral extra grote poorten met goede isolatie nodig waren. Naast het aanbieden van poorten die groot zijn, goed isoleren en snel openen, kon Megadoor in 1977 ook grote poorten leveren met verschillende soorten panelen. Het bedrijf breidde zich snel uit naar andere segmenten met uitzonderlijke toegangsbehoeften, zoals de luchtvaart, scheepsbouw, mijnbouw en afval en recycling.

In 2012 werd Cardo, de moedermaatschappij van zowel Megadoor als Crawford, overgenomen door ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems is vastbesloten om een nieuwe maatstaf te zetten op het gebied van klantervaring en heeft beslist om alle producten, diensten en mensen onder één merk samen te brengen. Voor u betekent dit dat wij de nodige expertise en ervaring hebben opgebouwd en nog steeds superieure Megadoor verticaal openende poorten van PVC-weefsel, alsook industriële poorten en laad- en losuitrusting aanbieden. Als aanvulling op uw Megadoors bieden wij u ook een breed scala aan automatische voetgangers- en krachtige deuren en service.