Op zoek naar producten en diensten van Crawford?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor industriële poorten en laadkades worden alle producten en diensten die u kent en vertrouwt nu aangeboden onder de merknaam ASSA ABLOY, inclusief sectionale poorten, laad- en lossystemen, vouwpoorten en snelrolpoorten.

Uw toegewijde partner

Als uw toegewijde partner voor elke toegangsoplossing ondersteunen wij u volledig - van ontwerp en installatie tot modernisering en service - om een naadloze doorstroming van personen, goederen en voertuigen door uw poorten te garanderen.

Werken met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een groot aantal voordelen voor uw bedrijf. Bij ons kunt u profiteren van de kracht van een wereldwijde leverancier, gecombineerd met het gemak en de zorg die onze lokale ondersteuning biedt.

Onze erfenis

Crawford is in de jaren vijftig van de vorige eeuw begonnen met de productie van garagedeuren en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de industriële sector. In 1966 werd de eerste industriële sectionale poort geleverd in Zweden en daarna begon Crawford zich te specialiseren in laad- en lossystemen, vouwdeuren en snelrolpoorten.

In 2011 is Cardo, het moederbedrijf van zowel Crawford als Megadoor, overgenomen door ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems was vastbesloten om een nieuwe maatstaf te zetten op het gebied van klantervaring en besliste om alle producten en diensten onder één merk samen te brengen. Voor u betekent dit dat wij de expertise en ervaring hebben verzameld en nog steeds superieure industriële poorten en laad- en lossystemen aanbieden, evenals Megadoor verticaal openende poorten van PVC-weefsel. Als aanvulling op uw industriële poorten, bieden we u ook een breed assortiment automatische voetgangersdeuren en krachtige poorten en service aan.