Op zoek naar producten en diensten van Besam?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor automatische voetgangersdeuren worden alle producten en diensten die u kent en vertrouwt nu aangeboden onder de merknaam ASSA ABLOY, inclusief schuif, draai en roterende deuren.

Uw toegewijde partner

Als uw toegewijde partner voor elke toegangsoplossing ondersteunen wij u volledig - van ontwerp en installatie tot modernisering en service - om een naadloze doorstroming van personen, goederen en voertuigen door uw poorten te garanderen.

Werken met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een groot aantal voordelen voor uw bedrijf. Bij ons kunt u profiteren van de kracht van een wereldwijde leverancier, gecombineerd met het gemak en de zorg die onze lokale ondersteuning biedt.

Onze erfenis

Besam werd in 1962 opgericht en ontwikkelde automatische deuren voor ziekenhuizen en zorgcentra. In 1970 breidde het bedrijf uit met schuifdeuroplossingen en in 1985 met een portfolio van roterende deuren. Omdat de behoefte aan automatische deuren groeide in industrieën als transport en retail, ging Besam wereldwijd verschillende markten verkennen.

Besam werd in 2002 overgenomen door ASSA ABLOY. ASSA ABLOY Entrance Systems was vastbesloten om een nieuwe maatstaf te zetten op het gebied van klantervaring en besliste om alle producten en diensten onder één merk samen te brengen. Voor u betekent dit dat wij de expertise en ervaring hebben verzameld en nog steeds superieure automatische voetgangersdeuren aanbieden. Als aanvulling op uw automatische deuren bieden we ook een breed assortiment industriële, commerciële, high-performance en Megadoor verticale vouwpoorten, alsook laad- en lossystemen en service aan.