Duurzaamheid als onderdeel van ons dagelijks werk

Alle initiatieven op het gebied van duurzaamheid zijn geïntegreerd door de hele waardeketen van de ASSA ABLOY Group. Van sourcing tot recycling, duurzaamheid is ons drijfveer voor alles wat we doen. Het is goed voor het milieu en goed voor ondernemingen.

ASSA ABLOY's Duurzaamheidspanel

Sinds 2007 werkt ASSA ABLOY hard aan haar duurzaamheidsdoelstellingen toen het duurzaamheidspanel een driejaren plan op het gebied van operations en duurzaamheidsmanagement voor kwaliteit en meetbare resultaten. Een belangrijke doelstelling was om een structuur te ontwikkelen die de alledaagse business uitdaagt hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

Duurzaamheidsdoelstellingen

De resultaten van het driejarenplan zijn vastgelegd in ASSA ABLOY’s duurzaamheidsrapport over 2011. De resultaten waren zo succesvol dat het duurzaamheidspanel besloot haar doelstellingen en plannen uit te breiden door 2015 met daarin speciale aandacht voor water consumptie, energie-efficiency, vermindering van gasuitstoten bij duurzame woningen, omgang met chemicaliën en gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Sustainability: good progress in 2019