Opening doors to business and life

Met automatische deuren verbinden we mensen, goederen, voertuigen en plaatsen op een snelle, efficiënte en veilige manier met elkaar. Wij verbeteren de doorstroming en het comfort binnen uw bedrijf met onze automatische toegangsoplossingen voor uw gebouw - vooraan, achteraan en binnenin.

Eén contactpunt voor alle poorten die u nodig hebt

Bij ASSA ABLOY Entrance Systems vindt u een breed gamma automatische toegangssystemen, waarvoor we ook de bijbehorende service verzorgen. Voor u is dit een uniek concept: één leverancier verzorgt alles wat u nodig hebt op het vlak van toegangsautomatisering. Onze service omvat ondersteuning en advies tijdens het hele bouwproces. Ook daarna onderhouden en moderniseren we de installaties, zodat uw bedrijf steeds vlot bereikbaar is.

De perfecte oplossing voor elk gebouw

Voor elk bedrijf gelden andere uitdagingen en eisen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij uw toegangspunten optimaliseren op maat van uw specifieke behoeften.

Onze geschiedenis

Architect en specificatieservices

Duurzaam design en technologie

Onze automatische deuren zijn steeds energiezuinig, wat betekent dat ze altijd groener zullen zijn dan manuele deuren. Met onze expertise en oplossingen staat u steeds een stapje voor. Onze producten leveren voordelen op qua milieuvriendelijkheid; u bespaart meer dan u had verwacht. Neem een kijkje op assaabloyentrance.be voor meer informatie.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een filiaal van ASSA ABLOY, wereldmarktleider in automatische deuren.