De juiste toegangen zorgen voor een vlottere stroom in en uit uw winkel

Zorgen uw toegangen voor vlot verkeer?

Een succesvol bedrijf brengt heel wat verkeer met zich mee en toegangen moeten de klanten- en goederenstroom in en uit uw bedrijf op elk moment van de dag kunnen verwerken. De deuren moeten vlot opengaan voor klanten die uw winkel willen binnenkomen, maar dicht blijven voor mensen die gewoon passeren. Doen ze dat niet, dan riskeert u opstroppingen aan de ingang en brengt u het comfort van het personeel en de klanten in uw winkel in het gedrang.

Opstroppingen en files hebben enkele vervelende gevolgen:

• Klanten kiezen ervoor om ergens anders heen te gaan

• De voorraadaanvoer loopt vertraging op

• Het personeel is minder gefocust op klantenservice

 

Een vlottere stroom bij Metro Cash & Carry 

Metro Cash & Carry is erin geslaagd om de klantenstroom in zijn nieuwe winkel in het Oostenrijkse St. Pölten te optimaliseren. Bij de hoofdin- en uitgang zorgt de ingangspartij met de specifieke in- en uitgangsdeuren ervoor dat klanten gemakkelijk hun weg in en uit de winkel vinden. En de geïsoleerde dock levelers achteraan in de winkel voldoen niet alleen aan de strenge duurzaamheidsnormen van het gebouw, maar zorgen er ook voor dat het laden en lossen van de goederen vlot, veilig en efficiënt verloopt.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft jaren ervaring in de retailbranche. Ontdek hier hoe onze deuren gemaakt zijn om uw bedrijf in beweging te houden – ongeacht het type winkel waarin u werkt:

Kledingwinkels en speciaalzaken

Levensmiddelen- en kruidenierszaken

Hypermarkten en superstores

Winkelcentra

Buurtwinkels en tankstations