Een betrouwbare toegang die tegen een occasioneel stootje kan

Houden onderbrekingen uw bedrijf op?

Als een simpele botsing met een winkelkarretje al voor een onderbreking zorgt, besteedt uw bedrijf misschien wel meer tijd aan wachten op service dan aan klantenservice leveren. Of het nu om toegangsdeuren, binnendeuren of voetgangersdeuren gaat: alle winkelingangen moeten stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen botsingen door leveringen en kopers, zodat u kunt doorgaan met werken en geen oponthoud kent.

Een deurstoring veroorzaakt enkele vermijdbare problemen:

• Ongewenste uitvaltijd terwijl de deuren niet werken

• De klanten kunnen niet worden geholpen, waardoor ze elders moeten gaan winkelen

• Dure, ongeplande servicebezoeken

 

Bij Coop Forum wordt druk verkeer in goede banen geleid 

Coop Forum was op zoek naar een toegangsoplossing voor de hoofdingang van haar hypermarkt in het Zweedse Kungsbacka. Deze moest niet alleen het drukke verkeer in goede banen leiden, maar ook kunnen omgaan met de vele winkelkarretjes en kinderwagens die er doorheen gingen. In samenwerking met ASSA ABLOY werd uiteindelijk voor de ASSA ABLOY RD3L gekozen: een grote en duurzame roterende deur met een minimaal risico op uitvaltijd en weinig onderhoudskosten. Winkelwagentjes, kinderwagens en rolstoelen kunnen moeiteloos door de deur passeren en de deuren beschikken verder over robuuste en duurzame frames die tegen een occasioneel stootje kunnen.

Toegangen spelen een cruciale rol voor de beveiliging van uw winkel. Ontdek hoe deuren van ASSA ABLOY gemaakt zijn om inbraken tegen te houden en uw winkels veilig kunnen houden.

Kledingwinkels en speciaalzaken

Levensmiddelen- en kruidenierszaken

Hypermarkten en superstores

Winkelcentra

Buurtwinkels en tankstations