Beveiliging en gemoedsrust voor uw buurtwinkel – de klok rond

Tankstations en buurtwinkels hebben meestal ruime openingsuren: van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat of zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week. De toegangen moeten de veiligheid, de zekerheid en het comfort van de mensen die tot in de late uurtjes werken waarborgen, en dat 24 uur per dag.

Toegangen moeten gebruiksvriendelijk zijn en op afstand kunnen worden vergrendeld, zodat personeelsleden eenvoudig de toegang tot de winkel kunnen beheren. Carwashuitbaters hebben corrosiebestendige deuren nodig die bestand zijn tegen het onvermijdbare dagelijkse contact met water en chemicaliën.

Referenties

Ontdek hier hoe onze retailklanten samen met ASSA ABLOY hun uitdagingen hebben aangepakt.

Vertrouwde partner in toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems werkt samen met retailbedrijven om complete toegangsoplossingen voor de hele winkel aan te bieden – hoe groot de behoeften ook zijn.

Dankzij onze vakkennis en innovatieve producten voor de voor-, achter- en binnenzijde van commerciële gebouwen zijn wij uitstekend geplaatst om u advies te geven over de best mogelijke oplossingen voor uw winkel.

Service

Met een ASSA ABLOY serviceovereenkomst kunt u erop rekenen dat iedere toegang binnen uw overeenkomst veilig, betrouwbaar en duurzaam werkt.

Klik hier om onze drie dekkingsniveaus te bekijken.

In alle pakketten inbegrepen

  • 1-4 geplande onderhoudsbezoeken per jaar
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week hotline voor prioriteitsservice en snelle respons
  • Veiligheid, conformiteit en kwaliteitscontroles
  • Documentatieverslagen ter plaatse verstrekt