April 2020 - Update

/global/scaled/1000x435x0x26x1000x435/AAES-BE-News-News-2020-143920864_20.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems, wereldleider op het vlak van automatische toegangsoplossingen, met 12.000 werknemers, verkoopbedrijven in meer dan 40 landen en een wereldwijde distributie, wil zijn klanten in deze moeilijke tijden graag geruststellen.

Gezondheid en veiligheid staan bij ons altijd centraal, en vandaag geldt dat meer dan ooit. We blijven aan de slag en nemen daarbij alle verplichte en aanbevolen voorzorgsmaatregelen. Bovendien houden we nauw contact met al onze medewerkers om ervoor te zorgen dat ze de preventiemaatregelen naleven en dat iedereen veilig blijft – onze medewerkers, klanten én partners. Veel van onze medewerkers werken voortaan thuis, maar we blijven bereikbaar op alle gebruikelijke telefoonnummers.

Onze fabrieken gaan door met de productie, en we verzenden en installeren onze producten nog steeds volgens de strenge veiligheidsnormen die u van ons gewend bent. Ook voor service en onderhoud kunt u nog bij ons terecht. We vinden het namelijk heel belangrijk dat onze klanten hun essentiële diensten en producten vlot en zonder onderbrekingen kunnen blijven aanbieden.

We richten ons nu op twee cruciale doelstellingen: voorrang geven aan de veiligheid van onze klanten, werknemers en partners, en onze klanten continu blijven bijstaan met een optimale dienstverlening.

Hebt u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Met vriendelijke groeten,

ASSA ABLOY Entrance Systems België
www.assaabloyentrance.be