Beveiligd schuifdeursysteem tegen diefstal

/global/scaled/3508x1528x0x437x1000x435/AAES-BE-News-News-2018-SL500P.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems presenteert ASSA ABLOY SL500 P

Goed toegankelijk, betekent vaak ook kwetsbaarder. Een handelszaak in de winkelstraat bijvoorbeeld, geniet niet van de extra veiligheid van integratie in een groter gebouw of een shopping center. Met de nieuwe ASSA ABLOY SL500 P van ASSA ABLOY Entrance Systems beschikken winkels, hotels en kantoren voortaan over een toegangsoplossing inclusief beveiliging.

Extra veiligheidsmechanismen

Het systeem ASSA ABLOY SL500 P bestaat uit schuifdeuren (dubbel of enkel) met slanke aluminium profielen, een deurautomaat, veiligheidsvoorzieningen en toegangscontroleopties.  Het systeem is nu nog meer geperfectioneerd, op vraag van de markt.  Het systeem ASSA ABLOY SL500 P is nu verkrijgbaar als volledig deurgeheel (schuifdeurvleugels en vaste gehelen) met weerstandklasse RC2.

De extra veiligheidsmechanismen van de ASSA ABLOY SL500 P verbeteren de veiligheid van de bestaande toegang. Het deursysteem is EN 1627 gecertificeerd. Dat betekent dat het beantwoordt aan de vereisten van weerstandsklasse RC2 en dus een langere weerstand biedt tegen inbrekers. In de deurautomaat bevindt zich nog een elektromechanisch slot.

Een geïntegreerd activerings- en aanwezigheidsdetectiesysteem vergroot bovendien de gebruiksveiligheid. De deur gaat pas dicht wanneer geen personen of voorwerpen meer worden gedetecteerd.

Extra functionaliteit

De ASSA ABLOY SL500 P is een voorbeeld van duurzaamheid. Getuige daarvan de TightSeal-technologie voor nog meer afdichting en de Eco Convenience sensor om het energieverbruik te monitoren. 

Extra functies zorgen voor een efficiënte werking. Uitgerust met een bedieningsmodusschakelaar met aanraakscherm, is de ASSA ABLOY SL500 P online geconnecteerd.