Serviceprogramma van ASSA ABLOY Entrance Systems aan de basis van duurzame toegangsoplossingen

/global/scaled/1754x764x0x334x1000x435/AAES-BE-News-News-2018-Duurzaamheid.jpg

Duurzaam ondernemen is vandaag de dag een basisvoorwaarde voor de goede werking van elk bedrijf. Wie met ASSA ABLOY Entrance Systems in zee gaat, kiest niet alleen voor geautomatiseerde toegangsoplossingen die uitmunten in duurzaamheid, maar krijgt er meteen ook een duurzame serviceovereenkomst bij.

Van herstelling en onderhoud tot upgrades en e-maintenance

Slijtage door alledaags gebruik heeft een grote invloed op de efficiëntie van de ingangen in een gebouw. Met een serviceovereenkomst zorgen de gespecialiseerde technici van ASSA ABLOY Entrance Systems voor een optimaal onderhoud van alle automatische deuren.

Tijdens zo’n onderhoud wordt onder meer de goede sluiting van de dichtingen gecontroleerd zodat geen tocht en dus ook geen energieverlies optreedt. Met hetzelfde doel worden openings- en sluitingstijden van de deuren afgestemd op de specifieke bezoekers- en gebruikersstroom. De automatiseringsinstellingen worden met andere woorden geprogrammeerd op maat van elk bedrijf.

Naast service en herstellingen, geven de technici van ASSA ABLOY Entrance Systems ook doelgericht advies over upgrades die de efficiëntie én de duurzame werking van de ingangen nog kunnen verbeteren.

Met ASSA ABLOY e-maintenance ten slotte heeft de klant een snelle, eenvoudige toegang tot de real-time gegevens van al zijn automatische deuren én heeft hij de mogelijkheid om zelf zijn serviceovereenkomst 24 uur op 24, 7 dagen op 7 te beheren. Ook op die manier kan snel ingegrepen worden wanneer een mogelijke aantasting van de duurzame werking door slijtage dreigt.