Automatische toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn klantvriendelijk en veilig

/global/scaled/937x409x768x0x937x408/AAES-BE-startpage-images-BA_AAES_Retail_Highstreet-with-bags.jpg

Zeg nooit zomaar deur tegen een geautomatiseerde ingang van ASSA ABLOY Entrance Systems. In winkels bijvoorbeeld, waar deuren er niet alleen aan moeten bijdragen dat klanten zich welkom voelen, maar waar ze bovendien een essentiële rol spelen in de beveiliging van mensen en goederen.

Veilig, van voor naar achter

Wie zijn winkel ’s avonds met een gerust gemoed wil sluiten, kiest voor een geautomatiseerd toegangssysteem met RC-rating (Resistance Class). Dergelijke systemen bevatten inbraakresistente technologie. Voor toepassing in de retailsector biedt ASSA ABLOY Entrance Systems toegangsoplossingen zoals de ASSA ABLOY SL500, een schuifdeur met RC2-rating, zelfs in smalle 10 cm uitvoering.

Binnen in de winkel is het handig een vlotte doorgang naar de stockruimte te verzekeren. Daar zorgt een automatische deur voor een barrière tussen publieke en privéruimtes, en draagt het snel openen en weer sluiten bij aan een veilige opslag van de stock. Voor een nog hogere mate van beveiliging geeft de installatie van een toegangscontrolesysteem enkel geautoriseerd personeel toegang.

Heeft de winkel een achteruitgang waar regelmatig leveringen plaatsvinden? Dan is een beveiligde, gebruiksvriendelijke toegang ook daar wellicht geen overbodige luxe. De dag-en-nacht overhead sectionaalpoorten van ASSA ABLOY Entrance Systems combineren snelheid voor gebruik overdag met hoge beveiliging tijdens de nachtelijke uren. Alleen een veilige personeelsingang nodig? Dan is een deur met toegangscontrole en intelligent sluitsysteem een veilige oplossing.

Winkel in, winkel uit

Klanten welkom heten begint al bij de deur. De geautomatiseerde toegangssystemen van ASSA ABLOY Entrance Systems creëren een flexibele, uitnodigende ingang voor shoppers die vaak de handen vol hebben met aankopen.

Opdat de deuren ten allen tijde vlot blijven werken  - en de stroom klanten nooit wordt opgehouden door een haperende deur -  moeten ze optimaal onderhouden worden. Winkeliers die een serviceovereenkomst hebben afgesloten, kunnen op beide oren slapen. De onderhoudstechnici van ASSA ABLOY Entrance Systems komen op ingeplande tijdstippen ter plaatse voor een proactief onderhoud. Afhankelijk van het type business en de gebruiksfrequentie kiest de winkelier voor één van de drie servicepacks.