ASSA ABLOY Entrance Systems introduceert RD150 roterende deur

/global/scaled/4000x1740x0x1237x1000x435/AAES-BE-News-News-2019-RD150-4_0001.jpg

Ieder op zijn eigen tempo

Wie heeft het nog niet ervaren? De roterende deur om het shopping center, een kantorencomplex of het administratief centrum van je stad binnen te gaan, ontwikkelt niet de snelheid die je zou willen. Of je loopt haast tegen de vleugel voor je aan, omdat je voorganger traag was. Of de vleugel achter je zit je op de hielen, precies omdat het tempo van diegene voor je te strak was. ASSA ABLOY Entrance Systems helpt dat probleem de wereld uit. De nieuwe RD150 past zich automatisch aan de snelheid van de gebruiker aan.

Comfortabel naar binnen en buiten

De roterende ASSA ABLOY RD150 werd ontwikkeld met het gebruiksgemak van de voetganger voor ogen. Met zijn dual action slaagt de automatische deur erin elke gebruiker vlot naar binnen en weer naar buiten te begeleiden.

In eerste instantie is er de pre-set Automatic High Speed, die maakt dat de deur roteert aan een voor de meesten comfortabel tempo. Een eenvoudige duw drijft dat tempo op zodat de snellere passant niet hoeft af te remmen. Tegelijk echter voorkomt de Individual Speed Control dat de deur aan een onveilige snelheid gaat draaien. Wanneer een gebruiker de deur te hard duwt, treedt één van beide veiligheidssystemen in werking. Om een mogelijke impact te vermijden, vertraagt de deur (Low Speed controle) of stopt ze zelfs volledig (Stop commando).

Hoe dan ook, de RD150 past zich aan en biedt iedere bezoeker een comfortabele, veilige toegang. En aangezien zo’n roterende deur eigenlijk altijd gesloten is, is het de beste keuze voor optimale klimaatcontrole met een sterk gereduceerd energieverlies.

Klik hier voor productinformatie van de ASSA ABLOY RD150