Ready, set, go! Tweede ASSA ABLOY padeltornooi gaat van start

/global/scaled/5839x2540x45x531x1000x435/AAES-BE-News-News-2021-AAES_Partnership padelclub_Picture_01.jpg

Bij ASSA ABLOY Entrance Systems hebben ze sportieve benen, letterlijk en figuurlijk. Zo ondersteunt het bedrijf al jaar en dag sportevents op hoog niveau, waaronder cyclocross, golf en voetbal. Maar ook op de werkvloer heerst er een sportieve vibe. Daarom sloot ASSA ABLOY in 2021 een partnership voor drie jaar af met tennis- en padelclub Merelbeke.

Het driejarig partnership met TC Merelbeke houdt in dat ASSA ABLOY vier padelabonnementen ter beschikking stelt aan zijn medewerkers. De abonnementen staan niet op naam, waardoor iedereen die wil er gebruik van kan maken. En dan bedoelen we echt iedereen. Padel vereist immers weinig vaardigheden om toch op een mooi niveau te kunnen spelen.

Daarbovenop heeft ASSA ABLOY ook zijn eigen padelcourt in Merelbeke, makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Vlaanderen. Last but not least worden er op de club tornooien, workshops en initiaties georganiseerd voor medewerkers én klanten. Zo gaat op maandag 23 mei het tweede ASSA ABLOY padeltornooi van start, goed voor een hele week balplezier.

Ready, set, go!