Operationele efficiëntie aan het laad- en losdock

/global/scaled/2592x1129x0x231x1000x435/AAES-BE-News-News-2018-DHL_Crawford_542_6010Swingdock.jpg

Geautomatiseerde oplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems leiden druk verkeer in goede banen

Vrachtwagens die in bedrijven komen laden en lossen, komen nooit netjes de ene na de andere toe, maar in piekmomenten. Een efficiënte organisatie aan de los- en laadkade is dan een essentiële vereiste om flessenhalzen en dus duur tijdverlies - zowel voor de leverancier als voor de eigen ondernemingen - te voorkomen. Een aantal oplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems kunnen hier gegarandeerd soelaas brengen.

Opdat het los- en laadproces optimaal zou verlopen, is investeren in een efficiënt werkend laaddock cruciaal. Zo bijvoorbeeld kan een ongelijke aansluiting tussen het dock en het voertuig al uitmonden in kostelijke vertragingen. ASSA ABLOY Entrance Systems biedt levelers, shelters, laadhuizen en andere dockingaccessoires om het hele los- en laadproces efficiënter te kunnen organiseren.

Van proactieve servicepakketten tot e-maintenance

Om de dagelijkse drukke stroom van mensen en goederen zo efficiënt mogelijk de baas te kunnen, is de betrouwbare werking van poorten en deuren  - ter hoogte van de los- en laadperrons, maar ook in de rest van het bedrijf -  een absolute vereiste. En dus biedt ASSA ABLOY Entrance Systems een compleet aantal flexibele serviceoplossingen, zoals de proactieve onderhoudspakketten. Vakkundige en volledig uitgeruste onderhoudstechnici komen ter plaatse en zorgen ervoor dat de operationele efficiëntie in de onderneming continu verzekerd is.

Daarnaast is er nog het gebruiksvriendelijke ASSA ABLOY e-maintenance™ onlineplatform. Het biedt 24 uur op 24, 7 dagen op 7 toegang tot alle realtimegegevens van alle automatische deuren en poorten in het bedrijf. Poorten en deuren in de serviceovereenkomst, én hun levenscycluskosten, kunnen er makkelijk beheerd worden. Dat geldt ten slotte ook voor planning van serviceafspraken en bestellingen.