De efficiëntie in je bedrijf snel verhogen? De ASSA ABLOY OH1042S is dé duurzame oplossing.

/global/scaled/4336x1888x0x350x1000x435/AAES-BE-News-News-2020-OH1042S_3_Door_Setup_Complet.jpg

Een bedrijf functioneert pas optimaal als alle ingangen snel én betrouwbaar geopend en gesloten kunnen worden. Is er veel voertuig- en voetgangersverkeer of worden er regelmatig goederen geleverd en opgehaald, dan is een efficiënt poortsysteem essentieel. De snelle ASSA ABLOY OH1042S is alvast de perfecte sectionale poort voor wie het tempo van het dagelijkse werk wil opkrikken.

Een snelle sectionale poort biedt voordelen op vier vlakken.

Extra snel

Eerst en vooral is er de sterke motor voor extra snelheid bij het openen en sluiten. Zo wordt de ASSA ABLOY OH1042S aangedreven door een speciale, zelf ontworpen motor die zorgt voor een snelheid van maar liefst één meter per seconde. Daardoor is deze poort vier keer zo snel als de gangbare poortmodellen!

Extra duurzaam

Dankzij de geoptimaliseerde openingstijden staat een snelle poort minder lang open, gaat er minder warmte verloren en is er minder tocht. Bovendien helpt de ASSA ABLOY OH1042S het energieverbruik te verminderen en te besparen op de energiefactuur, zelfs als u de poort heel vaak opent en sluit. Kortom, een snelle sectionale poort is niet alleen handig om de verschillende verkeersstromen te optimaliseren, maar ook om de duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Extra efficiënt

De OH1042S kan perfect geconfigureerd worden en biedt zo een doeltreffend antwoord op de specifieke vereisten van elk bedrijf. ASSA ABLOY zorgt voor een efficiënte, robuuste ingangsoplossing die onmiddellijk een merkbare verbetering oplevert in de dagelijkse werking. Een must voor ondernemingen die met kwetsbare producten werken en waar bijvoorbeeld een koudeketen is of bepaalde hygiënische voorschriften gelden, waar continu verkeer rondrijdt of waar mensen vlak bij de poorten werken.

Extra betrouwbaar

Werken zonder storingen of risico's: dat is voor elk bedrijf van onschatbaar belang. Ondernemingen moeten op elk moment naadloos functioneren én medewerkers moeten veilig kunnen werken. De poortsystemen van ASSA ABLOY voldoen aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien staan de gekwalificeerde servicetechnici steeds paraat om ervoor te zorgen dat de poortsystemen ook na installatie probleemloos blijven werken.

> Bezoek hier de ASSA ABLOY OH1042S productpagina

BE ASSA ABLOY OH1042S - The fast overhead sectional door