Mogens Jensen nieuwe Executive Vice President en hoofd van de afdeling Entrance Systems

Mogens Jensen werd op 1 januari 2018 benoemd tot Executive Vice President en hoofd van de afdeling Entrance Systems. Hij volgt Juan Vargues op, die de ASSA ABLOY-groep verliet om een andere uitdaging aan te gaan.

Mogens Jensen is sinds 2003 bij ASSA ABLOY aan de slag en vervulde de voorbije jaren verscheidene kaderfuncties. Tot voor kort was hij hoofd van de bedrijfseenheid Industrial Door & Docking Solutions binnen Entrance Systems. Hij heeft de Deense nationaliteit, werd geboren in 1958 en heeft een Master of Science in Mechanical Engineering en een Master of Business Administration op zak.

“Ik neem deze functie als hoofd van de afdeling Entrance Systems op in alle bescheidenheid en met veel enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om een bedrijf te leiden dat veel ervaring heeft in de sector en focust op innovatie”, vertelt Mogens Jensen. “We zijn actief in een erg boeiende markt en ik kijk ernaar uit om Entrance Systems naar een hoger niveau te tillen en het succesvolle werk van Juan Vargues verder te zetten.”

Mogens zal werken vanuit het hoofdkantoor van ASSA ABLOY Entrance Systems in het Zweedse Landskrona.