Automatische deuren en contactloze schakelaars: wanneer hygiëne cruciaal is

/global/scaled/1000x436x175x163x1000x435/AAES-BE-News-News-2020-BEA_switch.jpg

Wanneer alles perfect hygiënisch moet zijn, kunt u preventieve maatregelen treffen om het risico op verspreiding van bacteriën in uw gebouw tot een minimum te beperken. Denk maar aan contactloze activeringsunits plaatsen, manuele deuren automatiseren en ervoor zorgen dat uw geautomatiseerde deuren volgens plan worden onderhouden.

Op plaatsen waar veel voetgangers komen, worden klinken constant aangeraakt. Door geen klinken meer te moeten aanraken, daalt het risico op kruisbesmetting en kunnen bacteriën zich niet meer verspreiden tussen werknemers, klanten, patiënten en bezoekers. De ASSA ABLOY Magic Switch opent automatische deuren met een contactloos wuifgebaar en is daardoor bijzonder hygiënisch. Een topoplossing, ongeacht in welke sector u werkt.

Heeft uw gebouw andere manuele deuren die intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld aan toiletten en andere binnendeuren? Dan raden we u aan om deze deuren te automatiseren. Zo beperkt u nog meer de kans op besmetting, garandeert u de hygiëne in het hele gebouw en houdt u het helemaal veilig voor alle aanwezigen. Lees hier meer over onze geautomatiseerde deuren.

Geautomatiseerde deuren zijn essentieel om de hygiëne te garanderen, besmetting tot een minimum te beperken en binnenruimtes van elkaar te scheiden. In deze moeilijke tijden is het meer dan ooit belangrijk om uw automatische deuren te herstellen, te onderhouden en een upgrade te geven om ervoor te zorgen dat ze in alle omstandigheden perfect functioneren. Onze onderhoudstechnici zijn altijd in de buurt. Ze beschikken over reserveonderdelen én de technische kennis om uw automatische deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems en van andere merken te onderhouden. Lees hier meer over ons serviceaanbod.

Vraag ons vandaag nog hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Manuele vs automatische deur