ASSA ABLOY Entrance Systems stelt nieuwste innovaties voor op Probuild

/global/scaled/1502x655x0x55x1000x435/AAES-BE-News-News-2020-PRO20_bxl-expo_banner_2560x984_NL-6b9a9b8ba3.jpg

Op 4 maart 2020 tekent ASSA ABLOY Entrance Systems - dé specialist in automatische toegangsoplossingen - present op Probuild in Brussels Expo. Met maar liefst 10.000 m² aan nieuwe producten te ontdekken, is dit de perfecte speeltuin voor professionals die kennis willen maken met de laatste innovaties in hun vakgebied.

Probuild is hét beurs- en netwerkevenement voor professionals in de ruwbouw-, dakbedekking- en raamprofielensector. Deze vakbeurs, waar meer dan 2.000 professionals het beste van zichzelf geven, loopt  naast Batibouw maar richt zich uitsluitend tot de B2B-markt. Innovatie staat hier duidelijk centraal en daar draagt ASSA ABLOY Entrance Systems zeker zijn steentje aan bij. Op stand 1406 pakt het bedrijf uit met tal van innovatieve toegangsoplossingen.

De experts van ASSA ABLOY Entrance Systems geven ter plaatse advies op maat over hun producten, service en onderhoudsprogramma’s. Meer informatie over de veiligheid van personen of over betrouwbare goederenstromen? Specifieke vragen over slimme inrichting, duurzame oplossingen of kostenbesparingen inzake transport en logistiek? Het team van ASSA ABLOY Entrance Systems staat voor u klaar.

Afspraak op woensdag 4 maart op stand 1406 van Probuild!

Gratis toegangstickets voor Probuild?
Stuur een mail naar miek.soors@assaabloy.com met vermelding van uw naam, bedrijf, functie en e-mail alsook het gewenste aantal tickets.