Afspuitbare poorten voor intensief gebruik

/global/scaled/3674x1599x0x1136x1000x435/AAES-BE-News-News-2022-HS7040W_0001.jpg

Betrouwbare snelrolpoorten zijn een onmisbare schakel in uw productieprocessen. Maar wat als u een zone moet schoonspuiten? Dan moeten uw poorten tegelijk bestand zijn tegen intensieve reiniging met veel water én snel, veilig en betrouwbaar de doorstroming van mensen en goederen blijven regelen.

Daarom hebben we de ASSA ABLOY HS7040, onze veelzijdige poort voor intensief gebruik, nog wat verbeterd. Het resultaat is de ASSA ABLOY HS7040W Afspuitbare Poort: even betrouwbaar, functioneel en esthetisch, en bovendien geschikt voor vochtige ruimtes en afspuitzones in normale industriële omgevingen.

Ontworpen voor vochtige omstandigheden in de industrie

De ASSA ABLOY HS7040W Afspuitbare Poort heeft een hoge loopsnelheid voor een maximale bedrijfstijd, productiviteit en veiligheid in vochtige ruimtes en afspuitzones. Deze snelrolpoort heeft niet alleen roestvrijstalen onderdelen, maar ook waterdichte elektronica, ononderbroken bedrading en een IP 66-bedieningskast voor een probleemloos intensief gebruik bij industriële reinigingsprocessen.

We stemden het ontwerp van de poort af op vochtige ruimtes en afspuitzones die geen certificering vereisen, waardoor ze met een gerust gemoed gebruikt kan worden in normale, alledaagse reinigingszones.

Benieuwd naar wat de ASSA ABLOY HS7040W Afspuitbare Poort voor uw industriële bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.