ASSA ABLOY Entrance Systems goes green

/global/scaled/4500x1961x0x0x1000x435/AAES-BE-News-News-2019-_AF16710.jpg

Golfen & netwerken

ASSA ABLOY Entrance Systems draagt innovatie hoog in het vaandel. Net als sportiviteit. En daarom is het bedrijf al flink wat jaren holesponsor van Golf & Countryclub de Palingbeek. Bovendien heeft ASSA ABLOY zijn eigen hole op de club. En om het plaatje helemaal compleet te maken, sponsort ASSA ABLOY er elk jaar een hoogaangeschreven golfwedstrijd.

Op dezelfde golflengte

Golf & Countryclub de Palingbeek ligt in het landelijke Hollebeke, vlakbij de historische stad Ieper. In een rustige en groene omgeving geniet je hier van de natuur en een partijtje golf. Uniek aan deze club is dat het terrein opgebouwd werd op de historische battlefields van WOI. Golf en geschiedenis zijn hier dus nauw met elkaar verweven. Maar daar blijft het niet bij … Want wie golfen zegt, denkt ook meteen aan netwerken. ASSA ABLOY Entrance Systems is daarom al jarenlang holesponsor en heeft met nummer 12 zelfs een eigen hole op de club. Een mooi visitekaartje waar klanten samen kunnen golfen en ideeën uitwisselen. Kwestie van op dezelfde golflengte te zitten.

Hole-in-one

Als kers op de taart sponsort ASSA ABLOY Entrance Systems al zeven jaar een mooie golfwedstrijd, die dit jaar doorgaat op zondag 16 juni. Snel inschrijven is hier de boodschap, want ‘the game’ staat hoog aangeschreven en is steeds in een mum van tijd volzet. 150 spelers dingen die dag naar de hoofdprijs en daarnaast kunnen 40 klanten van ASSA ABLOY deelnemen aan een golfinitiatie. Het bedrijf zorgt verder voor een mooie prijzentafel, een gezellige receptie en de nodige randanimatie. A hole-in-one dus!