ASSA ABLOY Entrance Systems presenteert: Golftornooi en initiatie op zondag 16 juni 2019 @ Golf & Countryclub De Palingbeek Ieper.

/global/scaled/3591x1564x10x150x1000x435/AAES-BE-News-News-2016-Golf2016.jpg

Zondag 16 juni is het weer zover, het 7de ASSA ABLOY Entrance Systems golftornooi. Deze zal plaatsvinden in Golf & Countryclub de Palingbeek te Ieper.

Golfers met een handicap van maximum 36 en een federatiekaart kunnen deelnemen aan de 18 holes wedstrijd. Voor zij die nog geen golf spelen is er de 'Golf Clinic' (initiatie), gegeven door professionals.

Schrijf je vandaag gratis in en wie weet beleef je een super namiddag in een prachtige omgeving.

Uit ervaring weten we dat het aantal beschikbare plaatsen snel is ingevuld.

Golfwedstrijd

U heeft een handicap van maximaal 36 en beschikt over een federatiekaart? Dan kan je deelnemen aan onze 18 holes wedstrijd.

Start is voorzien rond het middaguur. Exacte starttijd wordt vrijdag 14 of zaterdag 16 juni meegedeeld. Dit zal rechtstreeks door het secretariaat van de Palingbeek gebeuren.

Na de wedstrijd kan je douchen en een glas drinken in onze VIP tent. Om 18.30u start de uitgebreide receptie met prijsuitreiking.

Golfclinic - initiatie

Wil je eens zien/proeven hoe het er op en rond een golfterrein aan toegaat? Dan moet je je zeker inschrijven voor onze clinic. Uw partner is uiteraard meer dan welkom.

Vanaf 14 uur verwachten we jullie voor het aperitief in onze VIP tent, de initiatie zelf start om 15 uur en duurt 3 uur. Omstreeks half zeven is er dan een grote receptie met prijsuitreiking.

Programma Clinic:
- Ontvangst en korte uitleg (30')
- Demo driving-range (30')
- Initiatie (45')
- Demo + initiatie parcours (45')
- Puttingwedstrijd (30')

Meer info

WEDSTRIJD : VOLZET

CLINIC : NOG ENKELE PLAATSEN