Fusie van het Belgische directe verkoopkanaal van DYNACO Europe met de Belgische organisatie van ASSA ABLOY Entrance Systems

/global/scaled/4099x1783x298x1537x1000x435/AAES-BE-News-News-2021-RR300_Food processing_0015.jpg

In dit nieuwsbericht wensen we u te informeren over de fusie van het Belgische directe verkoopkanaal van DYNACO EUROPE (met maatschappelijke zetel te Moorsel) en de Belgische organisatie van ASSA ABLOY Entrance Systems Belux (met maatschappelijke zetel te Melle). Twee gevestigde en gerenommeerde organisaties binnen de groep ASSA ABLOY die hun krachten zullen bundelen vanaf 1 januari 2022.

Met deze fusie zullen niet alleen onze bedrijven zich verenigen, maar ook onze sterktes, onze kennis en bovenal, onze expertise inzake snelrolpoorten.

De organisatie ASSA ABLOY Entrance Systems zal met de komst van DYNACO extra marktkennis kunnen verwerven en haar technische know-how verhogen, de dienst na verkoop verder optimaliseren en nog meer kunnen fungeren als een “one-stop-shop” leverancier voor alle klanten.

Op die manier streven wij ernaar onze marktleiderspositie verder te versterken en nog meer gezien te worden als de referentie op gebied van “Entrance Solutions” in de markt.

ASSA ABLOY Entrance Systems zal de snelrolpoorten in de markt zetten onder de merknaam 'ASSA ABLOY'. De producten 'an sich' wijzigen echter niet. De merknaam 'DYNACO' zal enkel nog worden gebruikt bij commercialisatie via verdelers.

Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking, u als klant, nóg beter van dienst kunnen zijn en kijken er naar uit onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen!

Contacteer ons

Algemeen
+32 2 800 03 03 | info.be.entrance@assaabloy.com

Verkoop nieuwe producten
Caroline Semay | +32 9 239 54 05 | Caroline.Semay@assaabloy.com

Dienst na verkoop
Linda Lorie | +32 9 239 54 67 | Linda.Lorie@assaabloy.com

Onze snelrolpoorten

Zoekt u een poort die veilig en accuraat moet werken onder veeleisende omstandigheden en die bovendien intensief gebruikt wordt? Dan zijn onze snelrolpoorten de oplossing. De snellooppoorten hebben een aantal specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat ze moeiteloos aan de industriële eisen voldoen.

Ontdek hier onze snelrolpoorten.

Herstellingen & onderhoud

Snelrolpoorten zijn een belangrijk onderdeel van uw handelsstroom. Ze moeten vlot werken. Ons team van experts zorgt voor een kosten en energie-efficiënte werking, alsook voor een ononderbroken beschikbaarheid van al uw toegangssystemen.

ASSA ABLOY Entrance Systems: uw partner in service!