ASSA ABLOY een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld volgens Forbes

/global/scaled/1200x522x0x70x1000x435/AAES-BE-News-News-2018-Forbes2018.jpg

Opnieuw heeft ASSA ABLOY een plek gekregen op de lijst 'World's Most Innovative Companies' van Forbes. In de ranglijst van 2018 maakt de onderneming deel uit van de honderd meest innovatieve bedrijven ter wereld. “Ik ben erg trots dat onze innovatieve inspanningen zo hebben geloond”, aldus Nico Delvaux, voorzitter en CEO van ASSA ABLOY. “Dat we op de lijst van Forbes staan, is het beste bewijs dat onze cultuur van innovatie en geavanceerde technologie werkt.”

Voor de vierde keer al haalt ASSA ABLOY de top honderd van meest innovatieve bedrijven van het zakenblad. Een mooie erkenning van de sterk toegenomen investeringen in innovatie en productontwikkeling sinds 2007 door de onderneming. Een opmerkelijk criterium is dat producten van minder dan drie jaar oud samen goed moeten zijn voor ten minste een kwart van de verkoopcijfers. ASSA ABLOY deed al zeven jaar op rij beter dan dit doel; in 2017 haalde het bedrijf 28 procent op dit vlak.

ASSA ABLOY zet steeds meer in op innovatie om in te spelen op de toegenomen vraag naar slimme, verbonden deursystemen in onze digitale en mobiele samenleving. De plaats op de ranglijst van Forbes is het logische gevolg van die inspanningen.