Family van ASSA ABLOY Entrance Systems: 1 concept, 4 poorten, 70 jaar expertise

/global/scaled/1630x709x5x65x1000x435/AAES-BE-News-News-2019-FamilyConceptWebbanner.jpg

Sectionale poorten bestaan in tal van kleuren, uitvoeringen en maten. Maar waar moet u nu allemaal aan denken wanneer u een poort voor uw bedrijf kiest? Het slimme Family-concept van ASSA ABLOY Entrance Systems maakt het u alvast gemakkelijk. Want met 4 industriële poorten en oneindig veel mogelijkheden dekken zij de volledige markt af. Bovendien helpen de handige tools u om snel én met kennis van zaken een beslissing te nemen. Want de juiste sectionale poort maakt een wereld van verschil!

Alles begint bij het ritme van uw bedrijf

Elke activiteit – van autohandel over koerierbedrijf tot sleepdienst – heeft een eigen, uniek ritme. Dat wordt vooral bepaald door wat er in het gebouw bewaard wordt, wat er het gebouw binnenkomt en verlaat, en hoe snel en vaak dat gebeurt. Het ritme van uw bedrijf speelt een belangrijke rol bij de keuze van uw sectionale poort. De inkomende en uitgaande goederen- en personenstromen beïnvloeden immers 3 belangrijke parameters: de openingssnelheid, de openingsfrequentie en uw energieverbruik.

Handige hulpmiddelen 

Om de unieke behoeften van uw bedrijf gemakkelijk in kaart te brengen en te vertalen naar de juiste keuze, heeft ASSA ABLOY Entrance Systems een gebruiksvriendelijke selectietool ontwikkeld. Die stelt drie eenvoudige ja- of nee-vragen: ‘Speelt temperatuur een rol?’, ‘Is de openingssnelheid van belang?’ en ‘Moet de poort frequent openen en sluiten?’. Op basis van uw antwoorden suggereert het stappenplan de sectionale poort die het best aansluit bij wat u nodig hebt. Zo eenvoudig is het …

 

Meer info over de ASSA ABLOY OH1042P
Meer info over de ASSA ABLOY OH1082P
Meer info over de ASSA ABLOY OH1042S

Kwalitatief Family-concept

Industriële poorten ontwerpen, bouwen, leveren, plaatsen en onderhouden? ASSA ABLOY Entrance Systems doet het allemaal! En dat ondertussen met meer dan 70 jaar kennis en ervaring. Met Family, een slim concept dat 4 kwalitatieve poorten telt, wordt zowat de volledige markt afgedekt. Zo is de OH1042P een robuuste, flexibele en onderhoudsvriendelijke klassieker die ongewenste gasten buiten houdt en beschut tegen guur weer. De snelle en betrouwbare OH1042S staat borg voor uiterst efficiënt, comfortabel en veilig werken. De toonaangevende OH1082P biedt een ongeëvenaarde isolatie en garandeert een fikse energiebesparing. En mag het nog iets meer zijn, dan bestaat de OH1082P ook in een uitvoering met dubbele snelheid. Kortom, met het Family-concept van ASSA ABLOY Entrance Systems vindt u steeds de geknipte poort voor uw bedrijf en uw gebouw!

ASSA ABLOY - A complete range of overhead sectional doors for any application