ASSA ABLOY Entrance Systems en LG Electronics Inc. ondertekenen een intentieverklaring voor de ontwikkeling van een nieuwe transparante automatische oled-schuifdeur.

/global/scaled/935x406x0x204x935x406/AAES-BE-News-News-2021-ASSA ABLOY_LG_OLED Sliding Door.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een intentieverklaring aangekondigd met LG Electronics Inc. (LG), het toonaangevende elektronicabedrijf dat hoogstaande displays, huishoudtoestellen en multimediaproducten voor consumenten vervaardigt. Beide bedrijven gaan samen een hoogwaardige automatische schuifdeur ontwikkelen die is uitgerust met de transparante digitale oled-technologie van LG. De officiële ondertekening van de intentieverklaring vond plaats op 8 december 2020.

In het kader van deze intentieverklaring zullen ASSA ABLOY Entrance Systems en LG samen aan een innovatieve en baanbrekende oplossing werken: een transparante automatische oled-schuifdeur. Het wordt een combinatie van LG's toonaangevende oled-displaytechnologie en de meest verkochte automatische schuifdeuren van ASSA ABLOY.

“Deze schuifdeur biedt niet alleen een makkelijke en geautomatiseerde manier om gebouwen binnen te stappen en te verlaten zonder de deur zelf te moeten aanraken”, zegt Mikael Carleson, President Pedestrian Door Solutions. “Ze biedt ook nieuwe mogelijkheden voor luxeretailers, commerciële gebouwen en bedrijven om reclame, mededelingen en begroetingen te tonen aan klanten, bezoekers of werknemers die een gebouw of zone binnenkomen.”

In de nieuwe geautomatiseerde glazen schuifdeur van ASSA ABLOY is digitale bewegwijzering ingewerkt. Bovendien kan ze beelden en filmpjes projecteren in HD. De deur combineert de transparante oled-monitor van LG (model 55EW5G) met de SuperSign-oplossing voor geïntegreerd content management. Doordat ze veel transparanter is dan vergelijkbare lcd-displays, gaat de deur naadloos op in de omgeving. De oled-technologie maakt het namelijk mogelijk om kleuren nauwkeurig en levensecht weer te geven, met een uitzonderlijke helderheid en een hoog contrast. Het product is ook uiterst duurzaam en veilig dankzij het robuuste ontwerp met gehard glas.

“Innovatie staat centraal in alles wat we doen”, zegt Christopher Norbye, Executive Vice President en hoofd van de afdeling Entrance Systems. “Ik ben er echt trots op dat we samen met LG onze klanten dit baanbrekende product met de nieuwe transparante oled-schuifdeur kunnen aanbieden. Voor merk- en klantervaringen op maat is deze nieuwe oplossing fantastisch. Hiermee kunnen onze klanten het verschil maken.”

Meer info? Neem contact op met:
Rogier Verwer, commercieel directeur Sliding Door Solutions,
tel.: +46 (0)73 808 5458

Mikael Carleson, President Pedestrian Door Solutions,
tel.: +46 (0)73 805 8015

Plant u graag een interview of wilt u meer informatie? Mail dan naar pressoffice.pds@assaabloy.com.