Charter Duurzaam Ondernemen voor ASSA ABLOY Entrance Systems

/global/scaled/1024x445x3x0x1000x435/AAES-BE-News-News-2018-VOKA 02.jpg

Het tweede jaar op rij

Op 20 juni 2018 behaalde ASSA ABLOY Entrance Systems Belux voor de tweede keer op rij het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) en ziet daarmee zijn continue inspanningen op vlak van duurzaam ondernemen beloond. Naast dit charter prijkt ook het Milieucharter reeds op het palmares van de Belux-vestiging, dat op zijn beurt de focus van het bedrijf op energiezuinige en dus milieuvriendelijke producten bevestigt.

Dat duurzaam ondernemen bij de specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen geen loos begrip is, werd duidelijk in het actieplan dat eerder dit jaar werd ingediend bij initiatiefnemer Voka. De initiatieven uit dat plan passen allemaal in het engagement van ASSA ABLOY Entrance Systems om duurzaam ondernemen proactief te integreren in het bedrijfsbeleid. Het is met andere woorden een continu aandachtspunt in de dagelijkse werking.

Lieven De Coen, QSHE Manager, bij ASSA ABLOY Entrance Systems Belux: “Uiteraard zijn we bijzonder blij met de positieve evaluatie door Voka. Deze tweede toekenning van het charter is een belangrijke bevestiging dat we de goede weg bewandelen.”