Bezoek ons op Transport & Logistics @ Antwerp Expo - 15, 16 & 17 oktober 2019

/global/scaled/1920x834x0x161x1000x435/AAES-BE-News-News-2019-2019-DL_Mainbanner.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems geeft advies op maat op Transport & Logistics 2019

Van 15 tot en met 17 oktober tekent ASSA ABLOY Entrance Systems, gespecialiseerd in automatische toegangsoplossingen, opnieuw present op Transport & Logistics in het intussen vernieuwde Antwerp Expo.

Lets move the future forward!’ is het motto van de grootste vakbeurs voor transport en logistiek in de Benelux. Daar draagt ASSA ABLOY Entrance Systems zeker zijn steentje aan bij: op stand 4.035 komt de bezoeker alles te weten over de innovatieve toegangsoplossingen voor zijn bedrijf.

De experts van ASSA ABLOY Entrance Systems geven ter plaatse advies op maat over producten, service en onderhoudsprogramma’s.

U kan er zich meer in detail informeren over de veiligheid van personen, betrouwbare goederenstromen alsook over slimme inrichting, duurzame oplossingen en kostenbesparingen inzake transport en logsitiek.

Tijdens de beurs loopt tevens een speciale actie: bezoekers die op de stand langskomen, maken kans op een gratis inspectie van hun toegangssystemen. Een medewerker van ASSA ABLOY Entrance Systems komt dan ter plaatse voor een vrijblijvende controle en checkt of poorten en dockingsystemen conform zijn aan alle veiligheidsvoorschriften en wetgeving.

Afspraak op 15, 16 en 17 oktober 2019 op stand 4.035 van Antwerp Expo.

Registreer je nu gratis
Bezoek de Transport & Logistics website

Stel uw vraag of maak een afspraak