ASSA ABLOY personenteller: een snelle en betaalbare manier om de COVID-19-veiligheidsmaatregelen na te leven

/global/scaled/1306x569x21x115x1000x435/AAES-BE-News-News-2021-AA-Pass.jpg

Voor heel wat ondernemers zijn het uitdagende tijden. Bovendien is de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en klanten belangrijker dan ooit. Met ASSA ABLOY PASS - People Access, Safety & Security – kunnen ondernemers het aantal mensen dat hun zaak binnenkomt en verlaat beter bewaken en beheren. Zo voldoen ze op een flexibele en betaalbare manier aan de snel veranderende COVID-19-veiligheidsmaatregelen.

Eenvoudige upgrade voor meer veiligheid

Met de handige ASSA ABLOY PASS monitoren en beheren bedrijven hun deuren nog beter. Bovendien laat de app ook toe om deurinstellingen van op afstand te wijzigen. Alle gegevens en functies worden weergegeven via de mobiele app met bluetooth-verbinding. Die telt het aantal mensen in de zaak, zodat eigenaars en managers het aantal aanwezigen gemakkelijk kunnen controleren. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat klanten zich veilig en welkom voelen, maar voldoen ze tegelijkertijd ook aan de nieuwe en snel veranderende nationale en regionale COVID-19-regelgeving in verband met de toegestane capaciteit  – en dat allemaal via een eenvoudige upgrade die geïntegreerd kan worden met hun automatische schuifdeuren.

Extra oplossingen op maat

Daarnaast kunnen extra's op maat, zoals camera's en sensoren, worden geïntegreerd met ASSA ABLOY PASS, afgestemd op de individuele behoeften en met het oog op een nauwkeurigere telling van het aantal aanwezigen. De automatische schuifdeuren kunnen ook vooraf zo worden ingesteld dat ze voorkomen dat meer mensen binnenkomen zodra de maximale bezetting is bereikt. ASSA ABLOY PASS biedt ook het extra voordeel van IoT-compatibiliteit, dat volledige integratie in het ASSA ABLOY Insights-platform biedt voor meer inzicht in poort- en deurgegevens en realtime foutmeldingen.

Hoe werkt de ASSA ABLOY PASS?


Ontdek hier alle voordelen van de ASSA ABLOY PASS

Download de ASSA ABLOY PASS brochure