ASSA ABLOY Entrance Systems actief op sociale media

/global/scaled/1961x854x168x139x1000x435/AAES-BE-News-News-2019-SocialMediaIcons.jpg

Vind ik leuk!

Van eindgebruiker tot leverancier, van architect tot aannemer, van opdrachtgever tot medewerker. Via zijn sociale-mediakanalen wil ASSA ABLOY Entrance Systems nog dichter bij al zijn stakeholders staan. Dynamisch aanwezig op LinkedIn, dat spreekt vanzelf, en na de introductie van de blog vorig jaar, nu ook met een levendige pagina aanwezig op Facebook. Eén ding staat vast; ASSA ABLOY Entrance Systems Belgium is heel erg ‘alive & kicking’.

Valt het wel mee met je wekelijkse schermtijd op Facebook? Dan heb je vast nog wat ruimte om @assaabloyentrancebelgium te checken. Je ontdekt er het verhaal van de specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen aan de hand van leuke sfeerbeelden, informatieve filmpjes en heuse aftermovies. Ook interessant: alle vacatures én blogs.

‘Opening doors to business and life’, die slogan is de vlag die 100% de lading dekt.

ASSA ABLOY in Belgium. Je zou haast denken dat je in een stripverhaal terecht bent gekomen  - à la Kuifje in Tibet, weet je wel -  maar niets is minder waar. De LinkedIn account van ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een professionele kijk op de activiteiten van alledag. En dat zijn er nogal wat. Van beelden uit de training room en countdown tot de volgende beursdeelname tot alle info over de job van je dromen.

Getriggerd? Volg ons vandaag nog en blijf up-to-date met het reilen en zeilen in onze branche.

Ga naar:
Facebook: https://www.facebook.com/assaabloyentrancebelgium
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/assa-abloy-belgium/