ASSA ABLOY Academy zet dit najaar contactloze oplossingen in de verf

/global/scaled/6000x2610x0x758x1000x435/AAES-BE-News-News-2020-2020-LunchLearn-FiBo.jpg

Opleidingen, workshops en inspiratiesessies zijn een must voor wie wil bijblijven, ook – en meer dan ooit – in moeilijke tijden. Covid-19 trok een streep door de voorjaarsessies van de ASSA ABLOY Academy, maar dit najaar gaat het leerplatform opnieuw van start. Goed nieuws dus, zeker omdat ook de contactloze oplossingen in de kijker worden gezet. Een buitengewone kans om het nieuwe normaal te zien en te ervaren.

Slim leerplatform

ASSA ABLOY Entrance Systems opende vorig jaar de poorten van zijn Academy in Houthalen. Een mooi initiatief waar leergierige klanten, prospecten, architecten en aannemers verschillende opleidingen kunnen volgen. In de Academy leren ze bij over de werking en functionaliteiten van geautomatiseerde poorten en deuren, én ze ervaren in één tijd hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald. De showroom in Houthalen is daar de perfecte plaats voor: er is voldoende ruimte én het is een representatief podium om iedereen te ontvangen.

Nieuwe sessies

Wat staat er dit najaar op het programma? Op dinsdag 6 oktober is er een voormiddagsessie gepland over automatische deuren, en een namiddagsessie over industriële poorten en laad- en lossystemen. Donderdag 5 november krijgen preventieadviseurs inzicht in alles wat te maken heeft met automatische deuren, laad- en lossystemen en industriële poorten. En donderdag 10 december wordt zowel ’s namiddags als ’s avonds een ‘discover sessie’ aangeboden over functionaliteiten, uitvoeringsdetails, oplossingen bij het plaatsen, deurbeslag, innovaties, wetgeving, veiligheid, ...

Focus op contactloze oplossingen

Belangrijk bij al deze sessies is dat er ook veel aandacht gaat naar de ‘touchless solutions’ voor industriepoorten en voetgangersdeuren. Deelnemers zullen in de showroom grondig kennis maken met alle contactloze oplossingen die ASSA ABLOY Entrance Systems in huis heeft. Van handenvrije sensoren en drukknoppen voor poorten over automatische deuren tot contactloze schakelaars. Want in tijden waar hygiëne cruciaal is, tillen contactloze oplossingen de veiligheid meteen naar een hoger niveau. Zo creëer je een efficiënte, feilloze en ononderbroken stroom van mensen en goederen.

Vol is vol

Geïnteresseerd? De najaarsessies van de ASSA ABLOY Academy zijn volledig corona-proof. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake social distancing en alle andere veiligheidsvoorschriften. Dat betekent ook dat er per sessie slechts een beperkt aantal mensen wordt toegelaten. Kortom, vol is vol. Inschrijven is de boodschap.

Toch liever een interactieve online sessie volgen? Dat kan ook. Check onze ACADEMY pagina regelmatig voor het meest actuele aanbod.