ASSA ABLOY Entrance Systems CRËEERT LEERPLATFORM

/global/scaled/2738x1188x167x0x1000x435/AAES-BE-Academy-Academy-Main-Picture-GroupLog-02.jpg

Zeg nooit zomaar showroom tegen … de Academy!

In november vorig jaar gingen de poorten open van de gloednieuwe showroom van ASSA ABLOY Entrance Systems in Houthalen. Vandaag wordt alweer een volgend initiatief in het leven geroepen: de ASSA ABLOY Entrance Systems Academy.

De collega’s van sales, marketing en product management bij ASSA ABLOY Entrance Systems Belux, zetten samen de schouders onder dit nieuwe project. “Doel is om onze showroom in Houthalen nog intensiever te gaan benutten. Het is immers de ideale locatie om ook onze Academy onder te brengen; er is voldoende ruimte én het is een representatief podium om leergierige klanten, prospecten, architecten en aannemers te ontvangen.”

In de ASSA ABLOY Entrance Systems Academy kunnen de ‘studenten’ terecht voor opleidingen, workshops en inspiratiesessies. Ze leren er bij over de werking en functionaliteiten van de geautomatiseerde poorten en deuren, én ze ervaren in één tijd hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor algemene sessies, maar kunnen ook opteren voor cursussen gericht op specifieke producten of toepassingsvragen. Wie op de hoogte wil blijven van het actuele aanbod van de Academy, raadpleegt regelmatig deze website en klikt in het hoofdmenu op de rubriek ‘Academy’. Online inschrijven is dan de volgende stap. Makkelijk!

MEER INFO / INSCHRIJVEN VOOR EEN SESSIE

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' in oktober 2018