ASSA ABLOY Entrance Systems ondersteunt architecten bij het voldoen aan voorschriften en specificaties

/global/scaled/5616x2443x0x0x1000x435/AAES-BE-News-News-2017-Architects_174617704.jpg

Voor gebouwen van nu en morgen

Bij elk bouwproject zijn de juiste specificaties voor planning, ontwerp en bouw cruciaal. Bovendien moet het gebouw 100% conform zijn aan alle geldende vergunningen, voorschriften en standaarden, daarover kan geen discussie bestaan. Conformiteit is een bestanddeel van de realiteit van ieder project. Dat legt ongetwijfeld beperkingen op, maar voor architecten die in zee gaan met de juiste leveranciers creëert het ook kansen. ASSA ABLOY Entrance Systems is zo’n leverancier.

Doelmatig, veilig en duurzaam bouwen

Bouwprojecten moeten niet alleen voldoen aan de voorschriften van vandaag, maar moeten nu al beantwoorden aan de standaarden van de toekomst.

Dat geldt ook voor alle geïnstalleerde toegangssystemen.  Op vlak van brand-, veiligheids- en beveiligingsvoorschriften bijvoorbeeld doet ASSA ABLOY Entrance Systems geen enkele toegeving. Zo zijn bewegingssensoren en systemen voor toegangscontrole slechts twee van de mogelijke elementen die in de configuratie opgenomen kunnen worden.

Elk gebouw heeft een bepaalde functie te vervullen. Of het ontwerp is complex en heeft specifieke producten en materialen nodig om de realisatie ervan tot een goed einde te kunnen brengen. Specificaties mogen dus in geen geval genegeerd worden, ook niet diegene die betrekking hebben op deuren en poorten. De toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems beantwoorden aan alle functionaliteitsspecificaties én aan die omtrent milieu en duurzaamheid. Denk hierbij onder meer aan deuren met lage U-waarden en aan dubbele deursystemen om energieverliezen tegen te gaan.

Ook op vlak van voorschriften en specificaties is ASSA ABLOY Entrance Systems dus de partner die de nodige flexibiliteit aan de dag legt om samen met de architect tot het perfecte ontwerp te komen.