ASSA ABLOY Entrance Systems behaalt Charter Duurzaam Ondernemen

/global/scaled/1200x523x0x225x1000x435/AAES-BE-News-News-2017-duurzaam-ondernemen.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems, specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van personen en goederen, focust bij de ontwikkeling van zijn producten ook op energiezuinigheid en dus milieuvriendelijkheid. Dat resulteerde de voorbije vijf jaar in de toekenning van het Milieucharter aan de Belux-vestiging. Sedert 21 juni 2017 kan ASSA ABLOY Entrance Systems Belux voor het eerst ook het Voka Charter Duurzaam Ondernemen aan zijn palmares toevoegen.

Eerder diende ASSA ABLOY Entrance Systems Belux een actieplan met op eigen maat afgestemde initiatieven in bij Voka. Algemene doelstelling is resultaatgericht en continu optimaliserend werken aan duurzaam ondernemen. ASSA ABLOY Entrance Systems Belux heeft zich met andere woorden geëngageerd om duurzaam ondernemen proactief te integreren in zijn bedrijfsbeleid.

De verschillende acties en realisaties die specifiek binnen de onderneming tot stand worden gebracht, passen echter binnen een universeel kader zijnde de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Na een grondige tussentijdse en eindevaluatie kreeg ASSA ABLOY Entrance Systems Belux zopas een gunstig advies van het evaluatieteam en mag het bedrijf zich voortaan de trotse houder van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) noemen.