Nieuw: Besam RD100 - handmatig bediende roterende deur.

/global/scaled/996x433x5x1x995x433/AAES-BE-News-News-2017-BesamRD100.jpg

Het nieuwste lid van de familie roterende deuren, de Besam RD100, is een handmatig aangestuurde roterende deur met power assist. Met een klein duwtje start de deur en past zich aan aan de gebruiker. Dat is comfortabel en bespaart energie.

Parkeerfuncties verhogen het comfort en reduceren energieverbruik 

De introductie van de Besam RD100 - de nieuwe handbestuurde roterende deur met power assist - is een uitstekende energiebesparende entree binnen de complete serie roterende deuren. Bedrijven in publieke omgevingen en bij kantoren met alleen voetgangersverkeer hebben behoefte aan een goed uitziende entree die de gebruikers ervan goed faciliteert. Een eenvoudig duwtje is alles wat nodig is om de Besam RD100 te starten en zich aan te laten passen aan het tempo van de gebruiker. Features zoals een terug-naar-parkeerstand of stabiele-parkeerstand verzekeren dat wind en onwelkome gasten zoals ongedierte buiten blijven terwijl de toegang in de ideale positie blijft voor de volgende gebruiker. 

Ontdek het hele uitgebreide pakket aan roterende deuren 

De Besam RD100 maakt deel uit van een breed pakket van automatische roterende deuren. Dit type vult de serie volledig automatische compacte roterende deuren goed aan die perfect voor ieder bedrijf zijn waar behoefte is aan automatische deuren en/of toegangscontrole.  De elegante volledig glazen roterende deuren passen goed op plaatsen waar elegantie niet ten koste moet gaan van de functionaliteit. Ten slotte vinden grote groepen personen met winkelwagens of koffers doorgang in de serie roterende deuren met een grote capaciteit. Door het volledige pakket vindt u altijd een perfect passende oplossing. Lees hier meer over het volledige pakket roterende deuren.

Fire Station Charleroi, Belgium