Architecten waarderen functionaliteit en esthetiek van toegangsoplossingen bij ASSA ABLOY Entrance Systems

/global/scaled/4411x1918x0x1666x1000x435/AAES-BE-News-News-2017-Architecten-Functionaliteit-Esthetiek.jpg

Mooi én praktisch!

Vorm volgt functie. Het is het uitgangspunt voor elke architect die de perfecte balans wil creëren tussen een slank én boeiend ontwerp zonder het praktisch nut uit het oog te verliezen. De relatie esthetiek en functionaliteit wordt een winnende combinatie wanneer aan beide factoren gelijkwaardig aandacht wordt besteed. Dat de bijdrage van ASSA ABLOY Entrance Systems hierbij essentieel is, staat vast. De juiste toegangsoplossing bepaalt immers mee het verschijningsbeeld én de gebruiksvriendelijkheid van het complete gebouw.

Verfijnde details

Het verschil tussen een goede en een betere leverancier van deuren en poorten schuilt in de technische en esthetische verfijning ervan. Verfijnde details die passen bij de kenmerken van de locatie en die tegelijk de visie en functionele eisen van de architect ondersteunen en versterken. Dankzij de juiste toegangsoplossing kan het ontwerp van elk gebouw, ongeacht de functie die het heeft, tot in de kleinste details verfijnd worden. Op die manier is de specificatie van secundaire elementen zoals deuren en poorten een bepalende factor en ligt de integratie ervan aan de basis van een geslaagd totaalontwerp.

Het ideale binnenklimaat

Diverse onderzoeken toonden het al aan, het comfort van bezoekers en medewerkers in een gebouw wordt mee bepaald door de regeling van luchtstroming, geluid en temperatuurschommelingen. Dat de juiste deur of poort op dit vlak een essentiële rol speelt en dus een duidelijke functionele meerwaarde met zich brengt, is een evidentie. Precies daarom biedt ASSA ABLOY Entrance Systems een volledig scala van toegangsoplossingen met sensoren, optimale snelheid en meervoudige beglazing voor een optimale beheersing van het binnenklimaat in elk type gebouw én in ieder seizoen.