NIEUW: De Besam SL500 SL, perfecte schuifdeuropener voor uw designomgeving

/global/scaled/4950x2154x50x1634x1000x435/AAES-BE-News-News-2016-BesamSL500SL.jpg

Mooi uiterlijk
Met de Besam SL500 SL maakt u uw automatische toegang nog aantrekkelijker met een afdekkap van maar 100mm hoog. Dankzij het slanke ontwerp van de deuropener, de geavanceerde programmaschakelaars en de soepele, stille werking is de Besam SL500 SL zowel mooi als gebruiksvriendelijk.

Een duurzame entree
U weet altijd zeker dat uw entree optimaal geschikt is voor het verkeer dat uw gebouw in en uit gaat, én dat u het milieu niet te veel belast. Voor een duurzame entree hebben we verschillende oplossingen beschikbaar, zoals aanvullende afdichting (Besam TightSeal), een duurzame aandrijfmodus, een intelligente openingsbreedte die afhankelijk van het verkeer wordt ingesteld, luchtsluizen op binnen- en buitendeuren en instelbare timers.

Veiligheid voor alles
Om verzekerd te zijn van een veilige doorgang, opent een sluitende deur zodra deze een obstakel waarneemt. Daarna begint hij opnieuw, met een lagere snelheid, te sluiten om te controleren of het obstakel verdwenen is. Als er zich een obstakel tussen zich openende deuren en omliggende muren of binnenwerk bevindt, stopt de deur onmiddellijk en sluit dan na enige tijd. De snelheid en de kracht van de deuren kunnen voor een optimale veiligheid worden aangepast. Voor optimale veiligheid en gebruiksgemak kunt u het best een bewaakt ASSA ABLOY aanwezigheidsdetectiesysteem gebruiken.

Beveiliging
Kies uw gewenste beveiligingsniveau door verschillende functies te selecteren. Met de Besam SL500 SL krijgt ongewenst bezoek geen kans meer dankzij het gebruik van verschillende grendelinrichtingen. De programmaschakelaar kan op de gewenste beveiligingsgraad worden ingesteld tijdens en buiten kantooruren.
Sluisverbindingen verhogen het veiligheidsniveau nog meer.

Service en onderhoud zoals u het wenst
Dankzij de onderhoudsindicaties en automatische diagnosefuncties kunt u storingen voorkomen. U kunt het onderhoud ook aan ons overlaten met een speciaal onderhoudsprogramma van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Modellen
Besam SL500 SL-2 - Twee deurvleugels, dubbele deur, met of zonder noodopeningsfunctie
Besam SL500 SL-1 - Eén deurvleugel, enkele schuifdeur, rechts of links openend, met of zonder noodopeningsfunctie

De modulaire schuifdeur Besam SL500 SL kan worden voorzien van upgrades en toevoegingen om ook in de toekomst aan uw bedrijfsbehoeften te blijven voldoen.

Automatic doors playlist