ASSA ABLOY op de Forbes lijst van 's werelds meest innovatieve ondernemingen in 2016

/global/scaled/1000x435x0x108x1000x435/AAES-BE-News-News-2016-Lighthouse-sea-beach.jpg

2016 is het derde jaar op rij dat ASSA ABLOY Group opgenomen werd in de Forbes-ranking van ’s werelds meest innovatieve ondernemingen.

De ambitie van ASSA ABLOY is het meest innovatieve bedrijf in zijn branche te zijn. De specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen is dan ook bijzonder blij met deze erkenning.

“Innovatie is de ruggengraat van ASSA ABLOY,” aldus Johan Molin, President & CEO van ASSA ABLOY. “We combineren onze ideeën en technologie en realiseren op die manier vernieuwende toegangsoplossingen.” 

Investeringen

Bij ASSA ABLOY is innovatie een essentiële driver voor organische groei. Sedert 2005 stegen de investeringen in R&D met factor 230, terwijl de lancering van nieuwe producten tijdens de voorbije drie jaar de doelstelling van 25% oversteeg.

Centraal bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat altijd de klant. Een grondige kennis van de gebruiker en zijn vereisten leidt tot businessmodellen die meerwaarde bieden voor de klanten en voor ASSA ABLOY zelf.

Fundamenteel bij productinnovatie is dat de volledige levenscyclus van een product in beschouwing genomen wordt, van bij de ontwikkeling tot het  - na vele jaren van dienst doen – uit de markt nemen.

Ranking

Bij het opstellen van de lijst, rangschikt Forbes ondernemingen volgens hun zogenaamde ‘innovatie premium’. Dit is het verschil tussen de marktkapitalisatie van een bedrijf en de actuele nettowaarde van cash flow uit de bestaande business.

Kom meer te weten over hoe ASSA ABLOY werkt met innovatie door het bekijken van onderstaande video of door te gaan naar assaabloy.com.

Benieuws hoe de lijst wordt opgesteld? Ga naar forbes.com en bekijk de volledige lijst van 's werelds meest innovatieve bedrijven 2016. 

A complete offer in entrance solutions