ASSA ABLOY Entrance Systems zet in op architectuur

/global/scaled/1200x522x0x138x1000x435/AAES-BE-News-News-2017-AplusArchitecture.jpg

Partner van A+/Bozar Architecture

In 2017 koppelt ASSA ABLOY Entrance Systems zijn naam aan A+/Bozar Architecture, initiatief waarbij opnieuw aansluiting wordt gezocht bij een lange traditie van architectuurtentoonstellingen en -debatten. Gedurende één jaar wordt de specialist in toegangsoplossingen structureel partner van het project.

Toegangsoplossingen mét service

ASSA ABLOY Entrance Systems wil meer zijn dan louter een leverancier van poorten en deuren. Met dit partnership beoogt de onderneming zich ook in de wereld van architectuur en vormgeving te profileren als innovatief en vakkundig aanbieder van toegangsoplossingen.

Tijdens de verschillende tentoonstellingen en lezingen in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel  - met de steun van A+, toonaangevend magazine voor architectuur -  tekent ASSA ABLOY Entrance Systems present en toont architecten de troeven die het in de hand heeft als competent partner bij architectuurprojecten in industrie, retail en gezondheidszorg.

De samenwerking met A+/Bozar Architecture en de contacten met binnen- en buitenlandse architecten en voorschrijvers die eruit voortvloeien, zijn een uitstekende manier om, naast de totale toegangsoplossingen, ook de bijhorende diensten voor te stellen waarmee ASSA ABLOY Entrance Systems het leven van architecten aanzienlijk makkelijker kan maken.