ASSA ABLOY Entrance Systems wordt Corporate Partner van IFMA

/global/scaled/5876x2560x0x661x1000x435/AAES-BE-News-News-2017-IFMA.jpg

Nieuw partnership voor 2017

IFMA Belgium is de professionele beroepsvereniging die meer dan 6000 professionals samenbrengt, actief in de wereld van facility management en facilitaire dienstverlening. In 2017 wordt ASSA ABLOY Entrance Systems één van de Corporate Partners van IFMA, om zo een actieve bijdrage te leveren aan de werking en activiteiten van de federatie.

Toegangsoplossingen voor elk gebouw

Facility management omvat alle activiteiten/deelgebieden binnen de context van gebouwbeheer die ertoe bijdragen dat het werk van alle medewerkers in optimale omstandigheden kan verlopen. Daartoe behoort uiteraard ook de toegang  - onder welke vorm dan ook -  tot die gebouwen. Wie toegang zegt, denkt poorten en deuren. En wie poorten en deuren zegt, denkt aan de automatische toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Als partner van IFMA wil ASSA ABLOY Entrance Systems de facility managers in de meest diverse bedrijven  - van distributiecenter tot kantorencomplex, van brandweerkazerne tot ziekenhuis -  het leven makkelijker maken door hen een toegangsoplossing voor te stellen op maat van hun specifieke vereisten.

In de loop van 2017 zal ASSA ABLOY Entrance Systems dan ook aanwezig zijn op de congressen die IFMA Belgium organiseert en tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Facility Awards.