Hoge hygiënestandaarden

Voorschriften en certificeringen zijn erg belangrijk bij het ontwerp van een ziekenhuis. Voor Jörgen Pell en zijn team bij White Arkitekter was de logistieke hygiëne een van de belangrijkste overwegingen in het ontwerp van het nieuwe Karolinska Solna-ziekenhuis. Samen met ASSA ABLOY ontwikkelde Pell de ASSA Hygienic Handle om onnodige verspreiding van bacteriën in het ziekenhuis te verhinderen. Met de ASSA Hygienic Handle worden deuren eenvoudig zonder de handen geopend. In plaats daarvan wordt de onderarm gebruikt, zodat bacteriën op de handen niet in aanraking komen met de hendel.

Elk deel van het ziekenhuis moet eigen standaarden en voorschriften naleven. In publieke ruimten met automatische deuren voor de personenstroom zijn meer brand- en veiligheidsvoorzieningen nodig. Verder in het ziekenhuis veranderen de veiligheidsprocedures om de toegang tot zones voor gespecialiseerde hulp te regelen. In overleg met ASSA ABLOY Entrance Systems waren Jörgen Pell en zijn team in staat ervoor te zorgen dat alle automatische deuren in elke afdeling beantwoorden aan de vereisten.

Een product voor elk probleem

Bekijk ons volledige aanbod aan toegangsoplossingen online, mét downloadbare productgegevens en technische informatie. Vind de beste oplossing voor u.