Schrijf u in

ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems nodigen u uit op donderdag 5 december 2019 voor de lezing van AMUNT in Bozar te Brussel.

Over AMUNT
Sonja Nagel, Jan Theissen en Björn Martenson richtten in 2010 het architectenbureau Amunt op, gevestigd in Stut­tgard en Aken.

Hun opdrachtenportefeuille bestaat voornamelijk uit klein­schalige woningen. Met aandacht onderzoeken ze de context en de geschiedenis van de plek waar ze bouwen. Ze zoeken naar een dialoog tussen het bestaande en het nieuwe.

Een van hun projecten (Schreber) werd gepresenteerd in het Duitse paviljoen op de Biënnale van Venetië in 2012. Dit betekende voor hen de internationale doorbraak. Vervolgens ontvingen ze in 2013 de German Award for Architecture. In 2017 wijdde het befaamde architectuurtijdschrift 2G een nummer aan Amunt.

De geometrische vormentaal en precisie in de architectuur van Amunt heeft ertoe geleid hen uit te nodigen voor een lezing in Bozar.

Programma
- 18u30 : Ontvangst met drinks & food (aanmelden aan de infobalie van A+ Architecture)
- 20u : Start lezing - AMUNT
- Na de lezing is er nog een praatmoment met drinks
- Locatie - Bozar, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt, inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons.

Inschrijven = engageren. Wij hebben in het verleden gemerkt dat er regelmatig no shows zijn zonder te verwittigen. Dat vinden we niet leuk. Uiteraard kan er altijd iets tussenkomen maar dan vragen wij om ons telefonisch te verwittigen zodanig anderen nog de kans krijgen en wij niet met lege plaatsen en catering blijven zitten. Don't spoil the party.

DIT EVENEMENT IS VOLZET - BEKIJK BINNENKORT OP DEZE PAGINA ONS AANBOD VOOR 2020

26/03/2019 - After movie - Bozar Brussels - Peter Märkli

17/04/2018 - After Movie - Bozar Brussels - Jan Liesegang