Schrijf u in

Carmody Groarke

ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems nodigen u uit op dinsdag 12 oktober 2021 voor de lezing van Carmody Groarke in Bozar, Zaal M te Brussel.

Op 12 oktober 2021 nodigen A+ en BOZAR het Britse bureau Carmody Groarke uit voor een lezing over hun werk.

Het architectenbureau Carmody Groarke werd in 2006 opgericht in Londen door Kevin Carmody en Andy Groarke. Het Britse bureau bouwde een internationale reputatie op aan de hand van artistieke, culturele, erfgoed- en woonprojecten. Onlangs wonnen ze de ontwerpwedstrijd voor de uitbreiding van het Design Museum in Gent, in samenwerking met de Belgische bureaus Trans en re-st. 

Programma
- vanaf 18u45 : Aanmelden aan de infobalie van A+ Architecture

- 19u : Start lezing
- 20u30 : Na de lezing nodigen we u uit in Café Victor om na te praten en te netwerken. Wij voorzien drinks & food  
- Locatie - Bozar, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

De  lezing is volledig corona-proof. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake social distancing en alle andere veiligheidsvoorschriften. Dat betekent ook dat er slechts een beperkt aantal mensen wordt toegelaten (inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons). Kortom, vol is vol. Inschrijven is de boodschap.

Inschrijven = engageren. Wij hebben in het verleden gemerkt dat er regelmatig no shows zijn zonder te verwittigen. Dat vinden we niet leuk. Uiteraard kan er altijd iets tussenkomen maar dan vragen wij om ons telefonisch te verwittigen zodanig anderen nog de kans krijgen en wij niet met lege plaatsen en catering blijven zitten. Don't spoil the party.
Ik ga aanwezig zijn op dinsdag 12 oktober 2021 voor de lezing van CARMODY GROARKE in Bozar | Je serai présent le mardi 12 Octobre 2021 pour la conférence de CARMODY GROARKE au Bozar *

03/03/2020 - After Movie - Bozar Brussels - Monadnock

07/05/2019 - After movie - Bozar Brussels - Baukuh

26/03/2019 - After movie - Bozar Brussels - Peter Märkli

17/04/2018 - After Movie - Bozar Brussels - Jan Liesegang