Welkom in de Academy, welkom op ons leerplatform!

Onze showroom in Houthalen is ook het representatieve podium waar we leergierige klanten, prospecten, architecten en aannemers ontvangen voor deelname aan diverse opleidingen.

In de ASSA ABLOY Entrance Systems Academy kan u terecht voor opleidingen, workshops en inspiratiesessies. U leert er bij over de werking en functionaliteiten van de geautomatiseerde poorten en deuren, én u ervaart in één tijd hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald.

In de Academy bieden wij u algemene sessies in groep, maar ook opleidingen op maat van uw specifieke product- of toepassingsvraag. Contacteer Miek Soors (miek.soors@assaabloy.com of telefonisch via +32 11 609 522) voor meer info.

Geïnteresseerd?

De sessies van de ASSA ABLOY Academy zijn volledig corona-proof. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake physical distancing en alle andere veiligheidsvoorschriften. Dat betekent ook dat er per sessie slechts een beperkt aantal mensen wordt toegelaten (inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons). Kortom, vol is vol. Inschrijven is de boodschap.

Kies hieronder de gewenste opleiding en schrijf je direct in. 

Datum + Locatie

Tijdstip + Programma

Taal

Segment

Doelgroep

Inhoud

Status

Donderdag 11 maart 2021
Voormiddagsessie
Webinar

Start: 10u00
Einde: 11u00


NL ALL

Iedereen die meer wil weten over industriële poorten & laad- en lossystemen (sectionale poorten, snelrolpoorten en laad- en lossystemen).

'Initiatie’ Sessie

Live demonstratie/initiatie van de werking, oplossingen, functionaliteiten, innovaties, ... van industriële poorten & laad- en lossystemen. Nog enkele plaatsen beschikbaar.
Ik schrijf me in.
Donderdag 11 maart 2021
Namiddagsessie
Webinar
Start: 14u00
Einde: 15u00
NL ALL

Iedereen die meer wil weten over automatische deuren (schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren).

'Initiatie’ Sessie

Live demonstratie/initiatie van de werking, oplossingen, functionaliteiten, innovaties, ... van automatische deuren. VOLZET

Meer weten?

Contacteer Miek Soors telefonisch op +32 (0)11 609 522 of via mail miek.soors@assaabloy.com.

ASSA ABLOY Academy
Centrum Zuid 3042
3530 Houthalen
T: + 32 2 800 03 03

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Oktober 2020 - Coronaproof Sessions

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Maart 2019 - Healthcare Special

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Oktober 2018