Welkom in de Academy, welkom op ons leerplatform!

Onze showroom in Houthalen is ook het representatieve podium waar we leergierige klanten, prospecten, architecten en aannemers ontvangen voor deelname aan diverse opleidingen.

In de ASSA ABLOY Entrance Systems Academy kan u terecht voor opleidingen, workshops en inspiratiesessies. U leert er bij over de werking en functionaliteiten van de geautomatiseerde poorten en deuren, én u ervaart in één tijd hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald.

In de Academy bieden wij u algemene sessies in groep, maar ook opleidingen op maat van uw specifieke product- of toepassingsvraag. Contacteer Miek Soors (miek.soors@assaabloy.com of telefonisch via +32 11 609 522) voor meer info.

Geïnteresseerd?

De sessies van de ASSA ABLOY Academy zijn volledig corona-proof. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake physical distancing en alle andere veiligheidsvoorschriften. Dat betekent ook dat er per sessie slechts een beperkt aantal mensen wordt toegelaten (inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons). Kortom, vol is vol. Inschrijven is de boodschap.

Geen sessies meer gepland in 2021 - planning 2022 binnenkort beschikbaar

Datum + Locatie

Tijdstip + Programma

Taal

Segment

Doelgroep

Inhoud

Status

-
-
-
-
-
-
-

Meer weten?

Contacteer Miek Soors telefonisch op +32 (0)11 609 522 of via mail miek.soors@assaabloy.com.

ASSA ABLOY Academy
Centrum Zuid 3042
3530 Houthalen
T: + 32 2 800 03 03

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Oktober 2020 - Coronaproof Sessions

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Maart 2019 - Healthcare Special

Video van onze 'Lunch & Learn Innovation Days' - Oktober 2018