Megadoor maakt deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems

Bent u op zoek naar producten van Megadoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het merk Megadoor maakt al een hele tijd deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. Bij ons vindt u zeker de verticaal oprolbare stoffen poorten die u zoekt, of ze nu ingezet worden voor luchtvaarthangaars, scheepswerven of andere grote openingen.

Megadoor ontwikkelde de eerste verticaal ophaalbare stoffen poorten in 1973 als afsluiting voor droogovens in de bosbouw, waar extra grote, goed isolerende poorten nodig waren. Naast deuren die voldoen aan de eisen qua grootte, isolatie en snel openen, leverde Megadoor in 1977 ook grote poorten met verschillende soorten panelen. Het bedrijf breidde razendsnel uit naar andere sectoren die bijzondere vereisten hadden qua toegang, zoals luchtvaart, scheepswerven, mijnbouw, afvalverwerking en recycling.

In 2012 werd Cardo, het moederbedrijf van Megadoor en Crawford, overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. Nu maken beide merken deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. Voor u als klant betekent dit dat wij de nodige expertise en ervaring hebben. Wij bieden nog steeds de hoogwaardige verticaal oprolbare poorten van Megadoor aan, alsook industriële deuren en laad- en lossystemen van Crawford. We hebben ook oplossingen die perfect bij uw hangaarpoorten passen, zoals een ruime keuze aan automatische voetgangersdeuren en snelrolpoorten. Onze service wordt verzorgd door de marktleiders Besam en Albany.

Lees hieronder meer en vind uw productcategorie.