Crawford maakt deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems

Bent u op zoek naar producten van Crawford? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het merk Crawford maakt al een hele tijd deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. Bij ons vindt u zeker de industriële poort die u zoekt, of het nu om een sectionale poort, vouwpoort, verticale hefpoort, snelrolpoort of over laad- en lossystemen of toebehoren gaat.

Crawford begon in de jaren 50 met de productie van garagepoorten en heeft zijn activiteiten sindsdien uitgebreid naar de industriële sector. In 1966 plaatsten ze de eerste industriële sectionale overheadpoort in Zweden; daarna begon Crawford zich te specialiseren in laad- en lossystemen, vouwpoorten en snelle high-performance poorten.

In 2011 werd Cardo, het moederbedrijf van Crawford en Megadoor, overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. Nu maken beide merken deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. U merkt hier als klant niets van: wij hebben de nodige expertise en ervaring en bieden nog steeds dezelfde hoogwaardige industriële poorten en laad- en lossystemen aan, alsook verticaal ophaalbare poorten van Megadoor. We hebben ook oplossingen die perfect bij uw industriële poorten passen, zoals een ruime keuze aan automatische voetgangersdeuren en snelrolpoorten. Onze service wordt verzorgd door de marktleiders Besam en Albany.

Lees hieronder meer en vind uw productcategorie.