Crawford maakt deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems

Bent u op zoek naar producten van Crawford? Crawford maakt al een hele tijd deel uit van ASSA ABLOY Entrance systems. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle producten van het vroegere Crawford zoals sectionale poorten, snelrolpoorten en laad- en lossystemen.

Uitgebreid gamma aan Crawford poorten

Crawford breidde sinds de jaren ‘50 zijn activiteiten gestaag uit naar de industriële sector. Naast poorten specialiseerden ze zich tevens in laad- en lossytemen en snelrolpoorten. ASSA ABLOY biedt nu dus een uitgebreid gamma aan poorten, met ongetwijfeld ook de industriële poort die u zoekt. Uiteraard is er de sectionale poort, maar daarnaast is er ook keuze voor een, verticale hefpoort of snelrolpoort. We hebben ook alles in huis om uw laad- en loskade te optimaliseren, met diverse laad- en lossystemen afgestemd op uw bedrijf, en alle nodige toebehoren.

Jaren expertise in industriële poorten

In 2011 nam ASSA ABLOY Cardo over, het moederbedrijf van het merk Crawford, maar ook Megadoor. Beide merken zijn nu dus een vast onderdeel van ASSA ABLOY Entrance Systems. Uiteraard bieden wij nog altijd inhouse expertise en ervaring en hebben we nog altijd dezelfde hoogwaardige industriële poorten en laad- en lossystemen in huis, net als de verticaal ophaalbare poorten van Megadoor. Daarnaast helpen we u met oplossingen die perfect bij uw industriële poorten passen, zoals een ruime keuze aan automatische voetgangersdeuren en snelrolpoorten.

Service en herstellingen, zoals u van Crawford gewend bent

Industriële deuren en poorten krijgen veel te verduren. Goede service en regelmatig onderhoud zijn daarom geen overbodige luxe. ASSA ABLOY biedt service en onderhoud voor al uw Crawford producten en zorgt dat storingen snel worden opgevolgd. Ook voor upgrades van uw poort en voor herstellingen aan Crawford-poorten kan u bij ons terecht.